^D^^M^
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

^D^^M^

Dobrodosli na najbolji forum koji ste ikada videli,ovde mozete chat-ovati i post-ovati poruke,MI GA VOLIMO,A ZNAMO DA CETE GA I VI ZAVOLETI!!!

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

NBA

Ići dole 
+4
BreakDANCER
DuleZ.F.
trick----trick
SuB ZeR0
8 posters
AutorPoruka
SuB ZeR0
Admin
SuB ZeR0

Muški
Broj poruka : 162
Godina : 28
Datum upisa : 12.07.2007

NBA Empty
PočaljiNaslov: NBA   NBA Icon_minitimePet Jul 13, 2007 4:07 pm

National Basketball Association, poznatija pod skracenicom NBA, je najjača profesionalna košarkaška liga na svetu i jedna od glavnih profesionalnih sportskih liga u Severnoj Americi. Trenutno u njoj posoji 29 klubova iz SAD-a i 1 iz Kanade.

Liga je osnovana u New Yorku 6. aprila 1946. pod nazivom Basketball Association of America, skraceno BAA. Ime National Basketball Association usvojila je u jesen 1949. nakon što se udružila s konkurentskom ligom National Basketball League.
Nazad na vrh Ići dole
http://collers.nicetopics.com
trick----trick
Pocetnik

Broj poruka : 11
Datum upisa : 22.07.2007

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeNed Jul 22, 2007 1:21 pm

gledam...omijleni
cleveland cavaliers
i
lebron...
Nazad na vrh Ići dole
DuleZ.F.
Admin
DuleZ.F.

Muški
Broj poruka : 134
Godina : 30
Datum upisa : 15.07.2007

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeNed Jul 22, 2007 1:27 pm

dobar je lebron , ja i nepratim bash mnogo NBA ali je ex
Najaci klub Detroit ( i Denver )
Nazad na vrh Ići dole
trick----trick
Pocetnik

Broj poruka : 11

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeNed Jul 22, 2007 1:32 pm

kako je lebron otkinuo detroit pistonse u polufinalu........
a zato su ispushili 4-0 od San antonia u finalu...
Nazad na vrh Ići dole
BreakDANCER
Veoma zainteresovan za forum
BreakDANCER

Muški
Broj poruka : 216

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeNed Jul 22, 2007 8:48 pm

Crish Bosh je najachi lik.
Nazad na vrh Ići dole
SuB ZeR0
Admin
SuB ZeR0

Muški

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeNed Jul 22, 2007 11:50 pm

LA LAKERS RULES
Nazad na vrh Ići dole
BreakDANCER
Veoma zainteresovan za forum
BreakDANCER

Muški
Broj poruka : 216

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeNed Jul 22, 2007 11:54 pm

Sas Rules
Nazad na vrh Ići dole
aki123456
Zainteresovan za forum
aki123456

Muški
Broj poruka : 70
Datum upisa : 23.07.2007

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeSre Avg 01, 2007 8:48 pm

Garnet presao u Boston!!!

1. avgust 2007. | Izvor: B92, eurosport | Miloš Todorović
Kevin Garnet u Seltiksima
Reuters
Reuters

Boston Seltiksi su rešili da povrate staru slavu dovođenjem desetostrukog ol-star igrača Kevina Garneta iz Minesota Timbervulvsa. Garnet je jedan od najboljih krilnih centara u NBA, ali ni posle 12 godina provedenih u Timbervulvsima nije došao do šampionskog prstena. "Kevin Garnet je veliki igrač, sa žestokim i borbenim duhom, koji donosi srčanost u napadu i čvrstinu u odbrani", rekao je sportski direktor Seltiksa Deni Ejndž.

Seltiksi su poslali u Timbervulvse krila Ala Džefersona, Rajana Gomeza, Džeralda Grina, centra Tia Retlifa, beka Sebastijana Telfera i pravo na izbor dva pika u prvoj rundi drafta.

2,10m visoki i 114kg teški, 31-godišnji Garnet je jedan od samo pet igrača u NBA istoriji koji je sakupio više od 19.000 poena, 10.000 skokova i 4.000 asistencija.

Garnet je prvo oklevao da pređe u Boston, mladi tim koji je imao drugi po redu najgori skor u NBA sa 24 pobede i 58 poraza.

Ipak, dovođenje 32-godišnjeg sedmostrukog ol-star igrača Reja Alena pomoglo je Garnetu da promeni mišljenje.

U Bostonu već igra 29-godišnji Pol Pirs, petostruki ol-star igrač, pa će sa Alenom i Garnetom u ekipi biti 'opasna' kombinacija.

"Potrebni su vam veterani da bi pobeđivali", rekao je Pirs. "Svi smo bili u timovima gde si morao da nosiš puno tereta tokom godina i svi znamo da na taj način ne možeš da pobeđuješ".

"Uzbuđen sam što sam postao 'Kelt'", rekao je Garnet, MVP lige u sezoni 2004. "Divno je što imam mogućnost da igram sa igračima kao što su Pol Pirs i Rej Alen".

"Seltiksi imaju tradiciju za ponos i nadam se da ćemo i mi uspeti da postanemo deo tog nasleđa. Ovo je verovatno moja najbolja mogućnost da osvojim šampionski prsten".

Garnet u karijeri ima prosek od 20,4 poena i 11,4 skokova i bio je imenovan u prvi ili drugi NBA defanzivni tim osam puta.

Prošle sezone je imao prosek od 22,4 poena i bio je prvi skakač lige sa 12,8 skokova po utakmici.

Seltiksi su osvojili 16 NBA šampionata, ali nijedan još od sezone 1985-86.

"Mi ovde nameravamo da vratimo ono vreme kada su protivnici ulazili u dvoranu znajući da imaju puno čega da se plaše", rekao je Alen.
Nazad na vrh Ići dole
SuB ZeR0
Admin
SuB ZeR0

Muški

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeNed Avg 12, 2007 12:27 am

aki123456 ::
Garnet presao u Boston!!!

1. avgust 2007. | Izvor: B92, eurosport | Miloš Todorović
Kevin Garnet u Seltiksima
Reuters
Reuters

Boston Seltiksi su rešili da povrate staru slavu dovođenjem desetostrukog ol-star igrača Kevina Garneta iz Minesota Timbervulvsa. Garnet je jedan od najboljih krilnih centara u NBA, ali ni posle 12 godina provedenih u Timbervulvsima nije došao do šampionskog prstena. "Kevin Garnet je veliki igrač, sa žestokim i borbenim duhom, koji donosi srčanost u napadu i čvrstinu u odbrani", rekao je sportski direktor Seltiksa Deni Ejndž.

Seltiksi su poslali u Timbervulvse krila Ala Džefersona, Rajana Gomeza, Džeralda Grina, centra Tia Retlifa, beka Sebastijana Telfera i pravo na izbor dva pika u prvoj rundi drafta.

2,10m visoki i 114kg teški, 31-godišnji Garnet je jedan od samo pet igrača u NBA istoriji koji je sakupio više od 19.000 poena, 10.000 skokova i 4.000 asistencija.

Garnet je prvo oklevao da pređe u Boston, mladi tim koji je imao drugi po redu najgori skor u NBA sa 24 pobede i 58 poraza.

Ipak, dovođenje 32-godišnjeg sedmostrukog ol-star igrača Reja Alena pomoglo je Garnetu da promeni mišljenje.

U Bostonu već igra 29-godišnji Pol Pirs, petostruki ol-star igrač, pa će sa Alenom i Garnetom u ekipi biti 'opasna' kombinacija.

"Potrebni su vam veterani da bi pobeđivali", rekao je Pirs. "Svi smo bili u timovima gde si morao da nosiš puno tereta tokom godina i svi znamo da na taj način ne možeš da pobeđuješ".

"Uzbuđen sam što sam postao 'Kelt'", rekao je Garnet, MVP lige u sezoni 2004. "Divno je što imam mogućnost da igram sa igračima kao što su Pol Pirs i Rej Alen".

"Seltiksi imaju tradiciju za ponos i nadam se da ćemo i mi uspeti da postanemo deo tog nasleđa. Ovo je verovatno moja najbolja mogućnost da osvojim šampionski prsten".

Garnet u karijeri ima prosek od 20,4 poena i 11,4 skokova i bio je imenovan u prvi ili drugi NBA defanzivni tim osam puta.

Prošle sezone je imao prosek od 22,4 poena i bio je prvi skakač lige sa 12,8 skokova po utakmici.

Seltiksi su osvojili 16 NBA šampionata, ali nijedan još od sezone 1985-86.

"Mi ovde nameravamo da vratimo ono vreme kada su protivnici ulazili u dvoranu znajući da imaju puno čega da se plaše", rekao je Alen.
Izvini sad zbog ovoga,ali...NEMOJ VISE DA TI SE DESAVA DA PREKOPIRAS PREKO 2ooo reci i ostalih stvari OK?
Nazad na vrh Ići dole
aki123456
Zainteresovan za forum
aki123456

Muški
Broj poruka : 70
Datum upisa : 23.07.2007

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimePon Avg 13, 2007 4:37 pm

ne znam sta je tu lose ali dobro... izvinjavam se...
Nazad na vrh Ići dole
Leni
Ucesnik diskusija
Leni

Muški
Broj poruka : 46
Godina : 29
Datum upisa : 13.07.2007

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeSre Avg 15, 2007 12:12 am

Kosarka je nije los!
Nazad na vrh Ići dole
Milos csi
Ucesnik diskusija
Milos csi

Muški
Broj poruka : 31
Datum upisa : 11.08.2007

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeSre Avg 15, 2007 4:54 pm

Ma najbolji igrac je ubedljivo Kobe Bryant
Nazad na vrh Ići dole
Milan
Zainteresovan za forum
Milan

Muški
Broj poruka : 80
Godina : 29
Datum upisa : 13.07.2007

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeSre Avg 22, 2007 12:06 am

TAKOJE ! ! !Basketball
Nazad na vrh Ići dole
SuB ZeR0
Admin
SuB ZeR0

Muški

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitimeUto Avg 28, 2007 6:24 pm

aki123456 ::
ne znam sta je tu lose ali dobro... izvinjavam se...
ma ok,nisi procitao pravilnik!!!Smile))))
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

NBA Empty
PočaljiNaslov: Re: NBA   NBA Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

NBA
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
^D^^M^ :: Sport :: Kosarka-
Skoči na: