^D^^M^
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

^D^^M^

Dobrodosli na najbolji forum koji ste ikada videli,ovde mozete chat-ovati i post-ovati poruke,MI GA VOLIMO,A ZNAMO DA CETE GA I VI ZAVOLETI!!!

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale

Ići dole 
5 posters

Sta kazete za nas forum
Veoma los
Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Vote_lcap0%Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Nije los
Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Vote_lcap14%Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Vote_rcap
 14% [ 1 ]
Solidan
Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Vote_lcap14%Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Vote_rcap
 14% [ 1 ]
Dobar
 14% [ 1 ]
Odlican
Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Vote_lcap43%Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Vote_rcap
 43% [ 3 ]
Savrsen
 14% [ 1 ]
Ukupno Glasova : 7

AutorPoruka
DuleZ.F.
Admin
DuleZ.F.

Muški
Broj poruka : 134
Godina : 32
Datum upisa : 15.07.2007

Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Empty
PočaljiNaslov: Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale   Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Icon_minitimeNed Jul 15, 2007 1:43 pm

[color=cyan]Ovde dajte primedbe i pohvale na nas forum i nas rad na njemu . I sve sto mislite da treba promeniti , neke vase zelje i zamerke da se nesto izmeni cemo sigurno uvaziti .
Ovde nemojte pisati o izgledu foruma jer za to postoji tema koja se bavi time
OVA TEMA

Poslednji put izmenio dana Sub Jul 21, 2007 2:06 pm, izmenio ukupno 8 puta
Nazad na vrh Ići dole
Doom
Pocetnik

Broj poruka : 7
Datum upisa : 20.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale   Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Icon_minitimePet Jul 20, 2007 1:17 am

Imate malih gresaka ali je ok
npr. kada sam se regiistrovao nisam mogao da unesem sifru dobro posto mi je stalno ispisivalo da ne smem da imam duzu od 32 karaktera a moja je imala 4 nije pisalo koliko najmanje moze a to je 6 karaktera
PS: sve u svemu dobar forum!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
DuleZ.F.
Admin
DuleZ.F.

Muški

PočaljiNaslov: Re: Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale   Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Icon_minitimePet Jul 20, 2007 11:09 am

Ako mozesh da kazesh josh koju gresku ( rado cu je ispraviti ) a sto se tice ovoga za 6 hvala ti sto si me podsetio posto sam na drugom forumu na kom isprobavam neke stvari stavio to , kao uputstvo kako se registrovati a ovde nisam (sad cu )
Nazad na vrh Ići dole
BreakDANCER
Veoma zainteresovan za forum
BreakDANCER

Muški
Broj poruka : 216
Datum upisa : 22.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale   Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Icon_minitimeNed Jul 22, 2007 8:17 pm

Super forum, sve pohvale.
Nazad na vrh Ići dole
DuleZ.F.
Admin
DuleZ.F.

Muški

PočaljiNaslov: Re: Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale   Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Icon_minitimeNed Jul 22, 2007 9:25 pm

fala
Nazad na vrh Ići dole
SuB ZeR0
Admin
SuB ZeR0

Muški
Broj poruka : 162
Godina : 30
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale   Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Icon_minitimeNed Jul 22, 2007 9:31 pm

tNx
Nazad na vrh Ići dole
http://collers.nicetopics.com
aki123456
Zainteresovan za forum
aki123456

Muški
Broj poruka : 70
Datum upisa : 23.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale   Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Icon_minitimePon Jul 23, 2007 8:04 pm

Lepo je odradjen samo ja nigde ne vidim chat na prvoj strani...
Nazad na vrh Ići dole
DuleZ.F.
Admin
DuleZ.F.

Muški

PočaljiNaslov: Re: Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale   Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Icon_minitimeSre Jul 25, 2007 2:41 pm

Napisao sam objasnnjenje i stavio da se glasa DA LI ZELITE DA VRATIMO CHAT , posto je bio pa smo ga skinuli sve ti lepo pise u

OVOJ TEMI
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale   Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ocenite nas forum i dajte svoje primedbe i pohvale
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
^D^^M^ :: O Forumu :: Korisnici-
Skoči na: